0724.021.393 office@worktest.ro

Montaj Gresie si Faianta

Servicii de Montaj Gresie si Faianta in Bucuresti

Amenajarile cu gresie si faianta au nevoie de atentie sporita la detalii! Pe langa alegerea corecta a materialelor folosite pentru placile de gresie sau faianta alese, este vital montajul in mod corespunzator al gresiei si faiantei.

Specialisti in Gresie si Faianta

Compania Work Test ofera servicii de montaj gresie si faianta executate de o echipa de profesionisti la cele mai inalte standarde. Experienta noastra si lucrarile finalizate de montare gresie si faianta ne recomanda si ne diferentiaza pe piata, fata de ceilalti concurenti.

Principalele etape in montajul gresiei si faiantei

Va prezentam in continuare principalele etape pe care le parcurge echipa noastra de specialisti in montajul gresiei si faiantei. Desi operatiunile nu sunt atat de complicate si ati putea sa le faceti chiar si singuri (de aceea le si enumeram aici), va recomandam totusi sa apelati cu incredere la serviciile noastre. Chiar daca gasiti pe internet sau la tv o multime de ghiduri despre cum sa montati singuri gresia si faianta, nu va sugeram sa faceti acest lucru. De aceea si incercam sa va oferim servicii de calitate la preturi competitive, pentru a putea apela cu incredere si certitudine la firma noastra.

Si nu uitati: cumparati intotdeauna cu 10% mai mult decat necesarul de gresie sau faianta masurat (vor exista pierderi la taiere, straifuri, gauri de scurgere etc)!

  • Grunduirea suprafetei de montare – inainte de a monta gresia sau faianta este bine sa facem acest lucru pentru ca adezivul sa se lipeasca bine si pe termen lung sa nu apara defectiuni in ceea ce priveste suprafata gresiei sau faiantei.
  • Stabilirea inaltimii la care va fi montata faianta – putem intalni 2 situatii:
    • in cazul in care vom monta faianta de sus pana jos montajul va incepe de jos de la podea si se va monta un rand complet de faianta dupa care se va continua in sus pe perete
    • in cazul in care vom monta faianta pana la un anumit nivel al peretului se va incepe montajul de la acel nivel spre podea.
  • Aplicarea adezivului pe perete / podea – urmatorul pas este sa aplicati adezivul pe perete (in cazul faiantei) sau pe podea (in cazul gresiei) si sa il intindeti uniform cu un spaclu dintat.
  • Fixarea placilor de gresie sau faianta – asezati placile de faianta pe adeziv si apasati-le ferm pentru a le fixa. Puteti sa bateti placile cu ciocanul de cauciuc pentru a verifica daca e fixata bine (un zgomot infundat arata ca e ok). Folositi OBLIGATORIU distantieri intre placi. In functie de dimensiunile incaperii, vor trebui taiate placile de gresie / faianta la dimensiunile respective.
  • Chituirea rosturilor – dupa ce ati terminat de montat intreaga suprafata cu gresie / faianta ideal e sa se astepte 24-48 de ore sa se usuce adezivul. Pana atunci trebuie curatate rosturile de orice urma de adeziv. Materialul pentru chituirea rosturilor trebuie bine intins in rosturi astfel incat sa nu ramana niciun spatiu liber. Excesul de material trebuie indepartat iar suprafata se va curata mai intai cu un burete ud si apoi cu o carpa uscata.

Galerie Foto Montaj Gresie Faianta

Pentru o transparenta totala asupra a ceea ce facem, cum facem si cat de bine facem – aveti mai jos cateva dinte lucrarile de montaj gresie si faianta realizate de Work Test SMA: