telefon RAPID pentru INFORMATII
despre MANOPERA in CONSTRUCTII
tel: 0724 021 393
icon suna acum

Manopera in Constructii

Va prezentam principalele operatiuni de manopera in constructii oferite pentru amenajarea sau renovarea locuintelor dvs:

Termoizolatii

termoizolatii
Una dintre primele cauze care duc la pierderi de energie este lipsa unei termoizolatii eficiente. O lucrare de termoizolatii ajuta la economii financiare, ridica nivelul de confort prin mentinerea unei temperaturi regulate si influenteaza direct temperatura peretilor, a acoperisului si a podelelor.

Specialisti in Termoizolatii

Worktest va asigura o termoizolatie de foarte buna calitate prin folosirea unor materiale corespunzatoare, termoizolarea peretilor, termo si hidroizolarea terasei si fundatiei, aplicarea lor cu pricepere si seriozitate.

Structura unui sistem termoizolant

De la calitatea polistirenului, lungimea diblurilor si pana la grosimea stratului de adeziv, executia este la fel de importanta precum produsele folosite:

  1. Adeziv pentru polistiren - mortar adeziv pentru lipirea placilor termoizolante de polistiren expandat
  2. Placa termoizolanta de polistiren expandat. Aplicarea polistirenului trebuie sa se faca dupa un model "tesut", tip caramida, cu latura mai lunga paralela cu solul. Placile se monteaza in cordon continuu, altfel se fractureaza.
  3. Dibluri - din nylon pentru fixarea mecanica a placilor termoizolante.
  4. Diblurile trebuie sa fie de dimensiune potrivita, altfel nu vor rezista la actiunea vantului si se vor desprinde. Daca se utilizeaza dibluri scurte, exista pericolul ca acestea sa se prinda doar de tencuiala veche, in cazul caselor deja terminate, ceea ce in mod evident va scadea dramatic rezistenta in timp.
  5. Masa de spaclu - mortar adeziv pentru spacluirea placilor termoizolante de polistiren expandat
  6. Plasa de armare - plasa din fibra de sticla pentru armarea sistemului de termoizolatie
  7. Amorsa (grund) pentru tencuiala decorativa - pe baza de emulsie acril-styrenica. Cea mai comuna greseala pleaca de la convingerea ca orice imperfectiune a planeitatii suprafetei poate fi corectata cu stratul final decorativ. In realitate, corectura este numai de ordin estetic.
  8. Tencuiala decorativa - pe baza de emulsie acrilica, gata preparata pentru exterior. Orice concavitate sau convexitate in care a intrat mai multa sau mai putina tencuiala decat trebuie este vulnerabila la intemperii. Plecand de la aceste puncte, se creeaza fisuri care scad rezistenta sistemului de termoizolare si conduc in timp la degradarea fatadei.

Galerie Foto Termoizolatii

Pentru o transparenta totala asupra a ceea ce facem, cum facem si cat de bine facem - aveti mai jos cateva dinte lucrarile de termoizolatii realizate de Worktest SMA:
termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii termoizolatii

Preturi Termoizolatii

Va prezentam in continuare preturile percepute pentru principalele operatiuni de termoizolatii - sau puteti consulta intreaga noastra lista de preturi
Activitatea Masura Lei
pret Placare cu polistiren + dibluriMP25
pret Tras plasa fibra + masa de spacluMP25
pret Aplicat decorativMP17
pret AmorsaMP5
pret Montaj schelaMP9
pret Demontat schelaMP7
pret Placare cu vata mineralaMP40
Worktest SMA - o Echipa de Specialisti in TERMOIZOLATII care isi respecta INTOTDEAUNA Termenele cu Profesionalism

Portofoliu Clienti:

Portofoliu Clienti

Modele Contracte Manopera:


Modele Contracte

Contact:


0724.021.393