0724.021.393 office@worktest.ro

Montaj Rigips

Montaj Rigips – tavane, pereti, scafe

Lucrarile de montaj rigips includ: pereti din rigips, realizare tavane din rigips, scafe din rigips – orice model doreste clientul! Pe langa aceste lucrari principale, putem realiza orice alte decoratiuni interioare din rigips, baruri din rigips si, in principiu, orice inseamna RIGIPS!

Specialisti in Montaj Rigips

Firma noastra are specialisti in montaj rigips, instruiti la cursuri de specializare. Operatiunea de montaj rigips este realizata cu maxima atentie, daruire si profesionalism, astfel incat la predarea lucrarii sa nu fie descoperite neplaneitati sau imbinari defectoase. Descoperiti modele inedite de rigips, executate cu atentie fina la detalii, intr-un mod original si inedit in galeria de lucrari in constructii!
Va ajutam sa construiti casa visurilor dumneavoastra, cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu experienta in domeniul amenajarilor interioare. Astfel, realizam urmatoarele operatiuni in montajul rigipsului:

  • montam tavane din rigips pe structura de lemn sau metalica;
  • montam tavan mineral casetat, precum si din lamele de aluminiu;
  • montam pereti de compartimentare din rigips si placam pe structura metalica a peretilor
  • executam operatia de placare pe adeziv si verificam placarea peretilor;
  • prelucram rosturile si verificam calitatea acestei lucrari;
  • identificam detaliile tehnice si tehnologice ale procedeului de placare;
  • verificam si adaptam parametrii tehnologici la conditiile specifice de la locul de munca;
  • identificam si intocmim necesarul de materiale si ne asiguram de depozitarea acestuia;
  • receptionam materialele necesare pentru executarea lucrarilor;
  • aplicam procedurile tehnice de executie si control ale calitatii lucrarilor efectuate

Montaj Tavane Rigips

Un tavan perfect reprezinta o finisare dorita in amenajarea oricarei locuinte. Tavanele completeaza designul de interior al oricarei camere, fiind acel element care confera o atmosfera deosebita prin modernismul, inovatia si potrivirea cu toate celelalte elemente de decor.

Din acest motiv executia tavanelor trebuie sa fie impecabila si in deplina concordanta cu originalitatea ideilor dumneavoastra. 

Tavane Rigips pe Structura Metalica

Atunci cand tavanul dvs este foarte denivelat sau cand doriti izolare fonica si termica, puteti apela la montajul unui tavan fals din rigips. Acesta se monteaza pe structura metalica simpla pentru dimensiuni de pana la 20mp, sau structura metalica dubla, cu ranforsare, pentru dimensiuni peste 20mp.

Tavane Casetate

Tavanele casetate sunt folosite in special pentru amenajarea spatiilor cum sunt: birouri, supermarketuri, showroom-uri, spatii industriale etc. Se apeleaza la acest tip de tavan pentru cazurile in care e nevoie sa se poata umbla in spatele tavanului, unde se pot afla conducte, aparatura etc.

Placile metalice sunt realizate din aluminiu si otel, avand avantajul durabilitatii si al rezistentei mari la umiditate. Structura de prindere a placilor poate fi vizibila sau ascunsa si are latimi de T15 sau T24.

Va stam la dispozitie pentru montaj tavane rigips personalizate cu cele mai bune sfaturi si idei decorative pentru o lucrare perfecta!

Montaj Pereti Rigips

Peretii din rigips sunt preferati in primul rand datorita avantajelor costurilor de executie, dar si datorita calitatilor lor fizice si statice. Un avantaj remarcabil al peretilor din rigips il constituie adaptabilitatea executiei acestora la conditiile de constructie, cat si faptul ca se pot demonta cu destul de multa usurinta atunci cand este nevoie.

Suprafata peretilor din rigips poate fi vopsita sau tapetata imediat dupa uscarea acesteia fara niciun fel de probleme. Peretii din rigips prezinta rezistenta la foc, izoleaza fonic si au o greutate relativ scazuta, de obicei intre 25-50 de kg/m2.

Alegeti serviciile de montaj pereti din rigips pentru rezolvarea compartimentarilor fara rol structural sau pentru o izolare fonica si termica adecvata!

Montaj Scafe Rigips

Scafele din rigips sunt folosite cu precadere pentru delimitarea unor anumite parti din decor, pentru accentuarea acestora sau pentru acoperirea tevilor sau denivelarilor inestetice. Cu ajutorul scafelor din rigips puteti obtine efecte spectaculoase mai ales cu ajutorul iluminarii, combinand diverse culori sau folosind tuburi flexibile luminoase, neoane, benzi led, spoturi.

Cu noi aveti garantia ca tratam orice proiect cu seriozitate, din faza de documentare si schitare pana la finalizare.